Professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen.

Betalen

Betaalmogelijkheden:
iDEAL - Gratis
Overschrijving vooraf    Gratis
Paypal - 3,5% over totale orderbedrag   
Rembours - verzendkosten + € 10,20.- tot maximum orderbedrag van € 1000.-  
Bancontact - Gratis
 

iDEAL:

(indien u beschikt over internet bankieren in Nederland)

Met iDEAL kunt op het internet direct betalen via uw internetbankier omgeving. Wij adviseren om deze optie te gebruiken omdat ze veilig, gemakkelijk en snel is.

Hoe werkt iDEAL?

U kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteert u uw bank . Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en ToolEnzo wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

- iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren

- iDEAL is volledig gratis bij ToolEnzo
Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand.

Overschrijving vooraf:

Bij een overschrijving vooraf ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een orderbevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en de betaalgegevens. Zodra uw betaling bij ToolEnzo is binnengekomen, wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Paypal:

Bij het afrekenen kiest u de Betaalmethode Paypal. Wij berekenen een bijdrage in de kosten van 3,5 % over het gehele orderbedrag.

Het berekende percentage wordt bij het orderbedrag opgeteld wanneer u naar de PayPal site wordt doorgestuurd. Houdt rekening met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen.

Rembours

U betaalt rechtstreeks aan de bezorger op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag contant in huis heeft wanneer de bezorger langs komt. Treft de bezorger u niet thuis dan krijgt u van de bezorger een kennisgeving.

Let op: een remboursbetaling is alleen mogelijk bij een bestelling met een orderbedrag tot maximaal € 1000,-. Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij naast de eventuele verzendkosten € 10,20 in rekening.

 

Onze merken:

 Makita gereedschappen      Hitachi gereedschappen     Bosch Powertool gereedschappen     DeWaltl gereedschappen     Panasonic Powertools gereedschappen